Blogs cinebel.be
cinebel.be | Créer un Blog | Avertir le modérateur

30-01-18

Sex & the single : de avonturen van een hardcore single man. 1 Thom Arisman

index (36).png


Sex & the single : de avonturen van een hardcore single man. 1

Thom Arisman

BoekNederlands

Uitgegeven door Borgerhoff & Lamberigts in 2017

320 pagina's 9789089317179 februari 2017

En met alle liefde, want een leven zonder boeken kan ik me niet voorstellen. Er schijnen mensen te zijn die nooit een boek lezen, er schijnen zelfs mensen te zijn die daar nog trots op zijn ook, maar volgens mij leid je dan een half leven.

Thom Arisman is journalist, schrijver en columnist en bovendien nog altijd hardcore single, en dat bevalt hem heel goed, maar dat betekent niet dat hij zijn zoektocht naar die Ene, Grote Liefde heeft gestaakt.Hij heeft voor dit boek opnieuw ruim 120 van zijn columns gebundeld. Hij schrijft in deze korte stukken voornamelijk over zijn bestaan als vrijgezel en de vrouwen die hij gedurende een aantal jaren ontmoet. Dit doet de veertiger met veel humor, eerlijkheid en zelfspot. De herkenbare columns, geschikt voor zowel een mannelijk als vrouwelijk lezerspubliek, hebben een losse, prettige schrijfstijl. De bundel is de eerste in de reeks van drie. Eerder bracht de auteur al drie andere bundels uit met daarin columns over zijn single-leven.

Hijschreef eerder de bestseller-trilogie 'Thom.Single.Man.', 'Mr. Single' en 'Single van beroep'.

Ondanks de titel gaat ' Sex & The Single niet enkel om het single leven en sex. Eigenlijk heeft Thom erg weinig seks als je zijn boek leest (tenzij je handwerk meetelt ;)). Naast zijn escapades met verschillende vrouwen komen ook gevoelens en de man in het algemeen aan bod. En dat doet hij zeer uitgebreid.

Eigenlijk vindt hij het een groot geluk dat hij single is. Bijna altijd ligt hij alleen in bed en dus kan hij veel lezen. Maar heel, héél soms ligt er een vrouw naast hem. Dan kan hij dus niet in zijn boek lezen. Hij is dan zo van slag, dat hij die nacht geen oog dichtdoet. Even doorbijten, zegt hij dan tegen zichzelf: vanavond lig je hier weer alleen, met je boek. Want boeken gaan altijd voor het meisje.

Al zijn avonturen worden met veel humor verteld en het is dan eerder een gewoonte dan uitzondering dat je hardop zit te lachen.

André Oyen

 

00:00 Gepost in BOEKEN | Permalink | Commentaren (0)

De commentaren zijn gesloten.