Blogs cinebel.be
cinebel.be | Créer un Blog | Avertir le modérateur

03-11-17

‘I Love The Seaside – Frankrijk’ Alexandra GossinkGeert-Jan Middelkoop Dim Rooker...

index (28).png


I Love The Seaside – Frankrijk’

 

Auteur: Alexandra Gossink Geert-Jan Middelkoop

Co-auteur: Dim Rooker

Uitgever: Mo'Media

Nederlandstalig 223 pagina's 9789057678226 2017

Het gevoel van rust en tuimte overvalt je. Zo'n vrij gevoel! Het gevoel dat je vandaag alle kanten op kunt en doen waar je zin in hebt. Het is er groen, weids, puur en ziet er een stukje minder aangeharkt uit dan thuis.

I Love The Seaside – Frankrijk’ is een nieuwe reisgids voor zee- en surfliefhebbers. Met laid-back adressen en leuke reistips voor onder meer Normandië, Bretagne, de Vendée, Les Landes en Frans Baskenland. Drie jonge Nederlanders stelden deze reisgids over de kust van Frankrijk samen. Hun doel is om je kennis te laten maken met de lokale bevolking. Ze beginnen in het noorden en vervolgen de kustlijn naar het zuiden: Normandië, Bretagne, Vendée, Île D'Oléron, Gironde, Les Landes en Côte Basque. De stranden krijgen speciale aandacht. Verder zijn er gegevens over sportieve activiteiten zoals: yoga en surfen; eten en drinken (soms met recepten), nietsdoen, winkelen en ten slotte overnachtingsmogelijkheden (guesthouses, appartementen en veel campings) met prijsindicatie.

Dit boek gaat over de kust. Dat mag duidelijk zijn. Het gaat over elk onderdeel ervan. Het gaat over reizen langs de kust, de oceaan zelf, het strand, steden en dorpen, over mensen langs de zee. Zo kom je helemaal in stemming voor je op reis gaat. I love the Seaside is de perfecte gids langs de Atlantische kust van Frankrijk. Laat je inspireren en ga op reis!

Volg je de gehele Atlantische kust - langs eilanden en inhammen, baaien en kliffen en eindeloze zandstranden, dan ben je zo 4.500 km verder.

Er zijn ook delen verschenen voor Portugal en Spanje.

I Love The Seaside – Frankrijk is geschreven met surfers en outdoorliefhebbers in gedachten. De mooi vormgegeven gids bevat tips voor de beste surfspots, goede surfclubs en yogaoefeningen voor op het strand. Maar ook als je een ‘gewone’ strand- en zeeliefhebber bent, dan heb je veel aan deze nieuwe reisgids vol met sympathieke eet-, drink- en slaapadressen (campings, B&B’s, hotels, glamping, surflodges, camperverhuur) langs de Atlantische kust.

André Oyen

16:48 Gepost in BOEKEN | Permalink | Commentaren (0)

De commentaren zijn gesloten.