Blogs cinebel.be
cinebel.be | Créer un Blog | Avertir le modérateur

29-06-17

DE ROETEKAVLOEMSAMIEP Hans Muiderman

omslag-hans-muiderman-de-roetekavloemsamiep-erik-cox.jpg


 

DE ROETEKAVLOEMSAMIEP

 

Hans Muiderman

 

-

32 pagina's selfcover

-

Oplage: 1000 exemplaren, handgenummerd

-

ISBN 978-90-823888-1-7

-

2017

Uitgeverij X-Editions

Erik Cox

Verhalen en sprookjes (277)

Hans Muiderman schreef in de Groene Amsterdammer, hij stond op het podium, maakte liedteksten en regisseerde voor cabaret. Als docent film aan de Theaterschool in Utrecht (HKU) begon hij zijn loopbaan. Hij gaf lessen scenarioschrijven en filmanalyse. Muiderman was auteur en redacteur van vele publicaties over kunst, media en cultuuronderwijs. Na een loopbaan in de culturele sector is hij sinds 2010 fulltime schrijver.

 

Hij debuteerde met de roman SOUVENIR UTOPIA in 2013. Daarna verschenen zijn verhalenbundels IK BEN HIER GEBOREN (2014) en ALS AL HET ANDERE VOORBIJ IS, korte reizen langs het landschap van de Grote Oorlog(2015). In oktober 2016 publiceerde hij zijn schitterende roman HANK & HEINRICH, waarin rijke fantasie en een fenomenaal inlevingsvermogen een broeierig verhaal afleveren dat tot het einde toe uitermate boeiend en onvoorspelbaar blijft.

 

Blogs van Hans Muiderman zijn ook te lezen via de website van Literair Tijdschrift EXTAZE. Hij publiceert op Haagse Columnisten.nl en schrijft recensies voor Literair Nederland.

 

En nu is er De Roetekavloemsamiep een vrolijk boekje voor tienjarigen dat zich ook uitstekend leent om voor te lezen aan kinderen onder vier jaar. Dat voorlezen doet het heel goed zeker als je het door Hans Muiderman op YouTube hoort voorlezen worden. Dan wordt De Roetekavloemsamiep een exclusief iets voor jong en oud.

 

Dankzij de originele vormgegeving van Erik Cox is het ook een bijzonder boekje geworden en het verhaal met zijn originele taalslippertjes komt heel knap uit de verf.

Het is een handgenummerde bibliofiele uitgave die het vooral moet hebben van de combinatie woord, vorm, kleur.

De Roetekavloemsamiep kunt u bestellen door een e-mail te sturen aan hansedje-imagehansmuiderman.nl of erikedje-imageerikcox.nl.

André Oyen

https://www.youtube.com/watch?v=qdMyRVWQSsg

17:24 Gepost in BOEKEN, jeugd | Permalink | Commentaren (0)

De commentaren zijn gesloten.