Blogs cinebel.be
cinebel.be | Créer un Blog | Avertir le modérateur

15-07-17

De wereld rond in 10 jaar : de beste tips & trips uit 10 jaar 3 op reis Eva Munnik

index (26).png


https://www.youtube.com/watch?v=JntbfV8pGZ0

https://www.youtube.com/watch?v=IAyKtkdVeMg

De wereld rond in 10 jaar : de beste tips & trips uit 10 jaar 3 op reis

Eva Munnik

Boekerij, © 2017 301 p. : illustraties ISBN9789022579831Wel eens in land geweest dat niet bestaat? Het kan en het is nog beeldschoon ook: van heuvelig tot bergachtig groen, met enorme graanvelden en vee dat rustig staat te grazen onder een bijna wolkloze lucht. In Nagorno -Karabach heb je het gevoel dat je terug bent hegaan naar de jaren zeventig.

3 op reis is een Nederlands tvprogramma dat zich kenmerkt door inspirerende reisverslagen, gemaakt door een enthousiast en bevlogen team. Iedere zondagavond kan je als kijker een half uurtje voor de buis meereizen naar de meest prachtige bestemmingen. De ultieme ontspanning. Die ontspanning is er nu dus ook in boekvorm ter gelegenheid van Tien jaar 3 op reis. In diverse hoofdstukken neemt Eva Munnik je mee de wereld rond.

Tien jaar lang de meest prachtige, verre, avontuurlijke en indrukwekkende reizen, dat levert veel kennis op, kennis die de crew van 3 op reis in dit boek maar wat graag met je deelt. Eva Munnik bundelde dit alles tot een handzame en complete gids: De Wereld Rond in 10 Jaar – de beste tips & trips uit 10 jaar 3 op reis. De hoofdstukken hebben titels als Jetlagwaardige Bestemmingen, Skyline-Trips en Om de Hoek, boordevol tips (over slapen, vervoer, etiquette, uitgaan, eten en drinken) en weetjes over de betreffende bestemmingen. De hoofdstukken worden allen vergezeld door een overvloed aan magnifieke kleurenfoto’s, die het geheel nog eens extra tot leven brengen.

Tussen de hoofdstukken vind je naast diverse top 10 lijstjes - zoals 10 gekke weetjes en 10 indrukwekkende uitzichtpunten, verhalen en anekdotes van huidige en voormalig presentatoren zoals Floortje Dessing, Geraldine Kemper en Chris Zegers. In hun verhalen tref je die zo kenmerkende passie en enthousiasme voor het reizen. Pure liefde voor reizen en oprechte interesse in andere culturen spat van de pagina’s. Dit ruim driehonderd pagina’s tellende boek is je perfecte reisgezel die je alle informatie en een overvloed aan tips geeft om jouw trip onvergetelijk te maken.Van een camperreis door de woestijn van Nevada naar het festival der festivals Burning Man tot de verlaten hoogvlaktes van Mongolië of de buitenwijken van Parijs. Veel verre, vaak bijzondere bestemmingen in landen als Nieuw-Zeeland, Mongolië en Rwanda komen aan bod. Maar er zijn ook voldoende reisdoelen dichtbij, onder andere Antwerpen, Oslo en IJsland. Het boek is heel toegankelijk geschreven en met veel kleurenfoto’s geïllustreerd. Het is het perfecte boek voor de avontuurlijke reiziger /lezer die zich vooral wil laten inspireren.

André Oyen

00:00 Gepost in BOEKEN | Permalink | Commentaren (0)

De commentaren zijn gesloten.